Skip links

Utmerkelse til Anniken S. Hoff

Share

I helgen mottok Anniken NFFs – Honorære leder stipend som den yngste noen sinne! (dersom kildene til undertegnede stemmer) Uansett er vi stolte av vår egen Anniken og glad for at hun blir lagt merke til!

Innstillingen kan du lese her ! 

NFFs honorære stipend 

Tildeles personer som har utmerket seg med lang og tro tjeneste for klubb som leder, lagleder, trener el. i annet frivillig verv

Anniken Schimmer Hoff – Loddefjord IL

Det renner rødt og grønt blod gjennom årene til jenten med den varme latteren og smilet fra utkanten av Bergen vest. 

Gjennom årene har hun fra sin innmarsj i klubben markert seg med sitt inkluderende og særs bestemte lynne. Hun startet sin karriere i klubben som fotballspiller da hun som ung og håpefull var på fotballskole i Alvøen idrettspark. Lite visste hun da at hun skulle bruke særs mye tid på å legge til rette for at andre enn hun selv skulle få muligheten til å ha Alvøen idrettspark som et fristed. 

 

Anniken har hatt de fleste roller i klubben. Spiller, trener, lagleder, sportslig utvalg representant, ungdomsleder osv. Hun stiftet tuftelaget og har ikke minst vært øverste Leder for Tine fotballskole gjennom en årrekke.

Hun har de siste årene vært svært populær i seniorgruppen på damesiden som sosial ansvarlig. Det er alltid gøy å være med på det som Anniken finner på. Hennes engasjement har vært helt avgjørende for den gode utviklingen Senior A damer har hatt. 

Siden 2015 har Anniken vært engasjert i fotballkretsen, og etter hvert bekledd flere roller også her. Det startet med deltakelse i ung leder program, senere som bidragsyter innen lederutdanning og utvikling, før hun inntok styret i 2019, siden da med politisk ansvar for fagområde leder.

Hun brenner for jentene i fotballen og har vært med å fokus på dette, bl.a. som sentral i tiltaket Jenter ut av pasningsskyggen og lederkurs for unge kvinner. Anniken er et godt forbilde for mange og viser gjennom sitt brennende engasjement hvor viktig humør og sosiale ferdigheter er for fellesskapet.

Hun er en grepa dame og hel ved!

Vi gratulerer Anniken Schimmer Hoff – som en verdig og velfortjent mottaker av NFFs honorære stipend på kr 5.000,-. 

Hun var senest med på å arrangere Julaften for de som trengte et sted å være i regi av Loddefjord. Måten Anniken er på som vesen, varm og inkluderende var avgjørende for at 20 stk fikk en fin julefeiring i Alvøen Julaften 2022. 

Vi er stolt av å ha Anniken på laget og håper hun vil fortsette å bidra i årene som kommer. Annikken har i kraft av å være seg selv betydd mye for veldig mange i Loddefjord.  

Grepa Dame, hel ved. Annikken Schimmer hoff. 

Vi håper vi får bruke litt av tiden din fremover og! 

Hilsen alle oss i Loddefjord IL 

Loddefjord uten Annikken Schimmer Hoff er ikke helt det samme Loddefjord. Og vi tror at Annikken ikke hadde vært den samme uten oss.

Annikken er en dame med et stort hjerte. Hun har et lynne som gjør at folk trekkes mot henne. 

Comments

comments