Skip links

Oppsummering Loddefjord vs Sogndal

Share

Loddefjord spilte kamp mot Sogndal på søndag og vi har tatt en liten preik med trenergjengen 🙂 Sogndal vant kampen 2 – 0. Så kom tapet mot Sogndal. Vi har nå spilt mot Sogndal fire ganger, og tidligere har vi klart to seire og en uavgjort. Men i dag ble Saftkokaradn for sterke for oss! 

Vi tar likevel med oss at vi skaper bra med sjanser- og måla deres må vel vi være så ærlige og karakterisere som jaffal 1.5 keepertabbe. Når det er sagt var begge keeperne gode og trygge utenom de to baklengsmålene. Vi ser at vi er godt trente for å være i februar og står bra mot et lag som er berykta for mye løping. 

1.omgang er jevn – vi får et par brukbare muligheter, uten å få nettsus. På et oppspill mistet vi ball på egen halvdel og Kristine Hovland får godt treff fra ca 22 m, men skuddet er så hardt at keeper ikke får reagert kjapt nok. Vi samler oss og viser moral når vi igjen skaper sjanse uten uttelling.

2.omgang er nokså lik- men en periode i begynnelsen og midt i omgangen er Sogndal hvassere enn oss. Målet de får er likevel av de “Sunday League”  øyeblikkene da keeper har tilsynelatende kontroll på en ball som spretter, men den våte og sleipe ballen ender dessverre i nettet. Vi har gode dødballer, alene med keeper og stangskudd etter dette. Men det vil seg ikke. Sil vinner – ikke noe å si på det.

Vi er svært fornøyd med hjelpen vi fikk fra FFK med Kaisa og Jenny- de var bunnsolide og engasjerte. Spesielt gøy er det at lokale jenter fra J17-laget får sin debut på A-laget. Vi er imponerte over Emeli og Ingeborg sine gode ferdigheter! Dette lover godt for utviklinga og etterveksten i klubben.

Det var kjekt Sogndal å møte dere og håper det var et plaster på såret når palmesus ble avlyst- og kjekt at Robert endelig fikk vinne i Bergen, i en ufattelig viktig treningskamp

Vi ser vi må jobbe på videre på treningsfeltet, og det skal vi. Vi skal bruke tiden godt fremover. Allerede på onsdag er det treningskamp borte mot Stord.

Comments

comments