Skip links

Fotballaktivitet i vinterferien – Loddefjord Fotball

Share

Loddefjord Fotball har denne uken arrangert en fotballskole i vinterferien, som var åpen for deltakere fra forskjellige skoler og klubber. McDonald’s Vestkanten var med som arrangør. Fotballskolen var gratis og hadde som formål å gi et tilbud til barn og unge i området, samtidig som den skulle være med på å styrke klubbens samfunnsansvar.

Fotballskolen ble arrangert over fem dager, og deltakerne fikk mulighet til å lære mer om fotball og utvikle sine ferdigheter på banen. I tillegg ble det satt fokus på viktigheten av å ha det sosialt og trives sammen med andre. Klubben ønsket å skape et trygt og inkluderende miljø, hvor alle deltakerne kunne føle seg velkommen og inkludert.

Det var ikke bare fotball som stod på programmet. Deltakerne fikk også servert mat og drikke, som ble levert av Rema 1000 Drotningsvik. På denne måten ble fotballskolen også en møteplass for barn og unge i området, hvor de kunne bli kjent med hverandre og ha det gøy sammen.

Loddefjord Fotball legger stor vekt på å ta sitt samfunnsansvar på alvor, og fotballskolen i vinterferien var et godt eksempel på dette. Klubben ønsket å gi noe tilbake til lokalsamfunnet, samtidig som de ville bidra til å skape et positivt og inkluderende miljø for barn og unge i området. Fotballskolen var et gratis tilbud, og alle barn og unge i området var velkommen til å delta.

Tilbakemeldingene fra deltakerne og deres foresatte har vært svært positive. Deltakerne var fornøyd med opplegget, og de satte stor pris på aktivitetene og å ha det gøy sammen med andre. Foreldre og foresatte var også svært fornøyd med fotballskolen, og rost klubben for sitt engasjement og samfunnsansvar.

Fotballskolen i vinterferien var en suksess for Loddefjord Fotball, og et godt eksempel på hvordan klubben bidrar til å styrke lokalsamfunnet. Gjennom å tilby et gratis og inkluderende tilbud til barn og unge i området, skapte klubben et positivt miljø hvor alle kunne trives og utvikle seg. Det er derfor ingen tvil om at Loddefjord Fotball er en viktig og anerkjent aktør i området, som tar sitt samfunnsansvar på alvor.

Det har vært veldig artig å henge med alle disse herlige kidsa i vinterferien, vi vil også rette en stor takk til våre samarbeidspartnere McDonald’s Vestkanten, MOLA stiftelsen og Rema 1000 Drotningsvik.

Comments

comments