Skip links

Takk Rune Lyseknappen!

Share

Det er en tid for alt, det meste har en ende liksom. På cupkampen på søndag i Alvøen idrettpark ble Rune Lyseknappen hedret i pausen. Han har brukt mange timer de siste årene for fotballen og miljøet i Loddefjord IL, og skal denne uken tre av som leder i fotballgruppen. 
 
Rune Lyseknappen har nå vært styreleder i Loddefjord fotball siden 2013. I ni år har han gjort en formidabel jobb for alle menneskene i klubben vår. Sammen med styret har han vært med på å utvikle Loddefjord, men muligens viktigst: han har bidratt til at Alvøen idrettspark er et sted som oser av trivsel og samhold. Vi er uendelig takknemlige for at han som frivillig har gjort sitt aller ytterste for at Loddefjord er en klubb å være glad i. Rune har vært en leder som har vært synlig, dedikert og en “ja-mann” som kan hjelpe til med det meste. 
 
Rune skal nå, velfortjent, tre av som leder for fotballgruppen og gi stafettpinnen videre. Heldigvis skal han være med å bidra på nye områder i klubben, noe vi er veldig glade for. Vi sender en stor takk til Rune Lyseknappen for hans arbeid de siste ni årene! 
 

Vi har også tatt en liten prat med Rune og fått tak i en liten kommentar fra han 🙂 Tusen takk for mange gode og fine ord. Det har vært en glede og være en del av styret i fotballgruppen. Fantastiske mennesker som har holdt ut sammen med meg i fotballstyret, nesten utrolig med mitt varierende humør

Utrolig glad å kunne overlate stolen til Tom som har vært en del av styret i alle de årene jeg har vært med. Spennende tider i fremtiden. 

Loddefjord il er en klubb å være glad i

NB! Dere er ikke helt kvitt meg. Jeg vil fremdeles bidra og støtte fotballgruppen til å være den beste versjonen i fremtiden

Comments

comments