Skip links

En liten status preik med Jan Ove

Share

Det er påsketider, drar seg litt mot slutten, noe som betyr at det også nærmer seg seriestart 🙂 Loddefjord starter sesongen med en bortekamp og det er Bremnes som er motstander. Den kampen spilles 16 april. Vi har tatt en prat med trener Jan Ove Sæbø, hørt litt om hvordan det har gått så langt, få et lite innblikk i hva status er og tanker fremover.

Hvordan går det med dere i oppkjøringen til seriestart? Hvilke forberedelser har dere gjort så langt, og hva gjenstår å gjøre før den første kampen?
Vi har hatt en foryngelse av gruppa- de unge er et år eldre og nye har kommet til. De trener godt og er pr nå bedre fysisk enn i fjor på disse tider. Vi bygger videre på det vi er gode på, som feks presspill, men ønsker likevel å videreutvikle eget grunnspill. En treningshelg  i Haugesund i slutten av  mars vil være en indikasjon på hvor  vi står ..

Har dere hatt noen treningskamper, og i så fall hvordan har det gått? Hva er lagets sterke sider og hva jobber dere med å forbedre før seriestart?
Vi har hatt noen treningskamper så langt:

Vunnet mot Arna-Bjørnar 2 og Stord, tap for Sogndal og Sotra.

Som lag er vi godt trent i snitt, men noen spillere må nok bruke tida godt nå fram mot seriestart, for å videreutvikle kapasitet/ komme tilbake fra skade.

Hvordan føler dere før den første kampen? Er det noen spesielle motstandere dere ser frem til å møte, eller noen taktiske utfordringer dere har tenkt på? 
Vi gleder oss til sesong. Vet Sotra er lystne på opprykk og blir tøffe, det samme er Os. AB2 og Åsane 2 kan stille sterkt. Men personlig tror jeg Fyllingsdalen 2 vil være det laget som vil kunne tukte flest. Se opp for Stord og Lyngbø, de vil kunne lage trøbbel for de fleste. Også spennende med Bjarg, en klubb i utvikling.

Hva er lagets mål for denne sesongen, og hva tenker dere om sjansene for å nå disse målene?
Vi vet vi skaper mange sjanser og scorer vi tilsvarende som i fjor, bør det offensive være bra. Vi må bedre oss defensivt, slippe til færre muligheter, og ofre mer for å unngå baklengs .

Vi ønsker oss tilbake I 2 div, blir tøffere nå å rykke opp. Denne gjengen har ingen begrensinger og med rett fokus til hver trening og match, bør det bli en relativt stor utfordring for de andre lagene å stjele poeng fra oss.

Takk for praten Jan Ove, vi ønsker deg og laget lykke til med sesongen og gleder oss stort til seriestart 🙂 

Comments

comments