Skip links

Loddefjord og 7 Fjell Trafikkskole

Share

7 Fjell Trafikkskole er en ny samarbeidspartner og mest sannsynlig den feteste trafikkskolene i verden. 7 Fjell Trafikkskole skal henge med oss en god stund fremover og du vil se et veldig synlig reklameseil i Alvøen Idrettspark. Arenareklamen er plassert retning nord, rett bak målet. Arenereklame i Alvøen Idrettspark kan du lese mer om her!

Ettersom herrelaget sine kamper sendes direkte på mange ulike plattformer og vi lager til høydepunkter, som spres rundt om, vil dette medføre en god synlighet. Høydepunkter finner man jo ofte i nærheten av begge målene. I tillegg spiller damelagene og rekruttlag kamper, som også filmes og er godt besøkt. Reklameskiltet er stort og enkelt å legge merke til. Så vi vil tror at det er mange som vil legge merke til de ulike arenareklamene i Alvøen Idrettspark.

7 Fjell Trafikkskole har mange års erfaring og tilbyr full trafikkopplæring i alle lette førerkortklasser. Personbil, motorsykkel og moped. For Loddefjord medlemer vil det også bli tilrettelagt for trafikalt grunnkurs og da i Loddefjord sine lokaler. Dette vil vi informere om når det nærmer seg.

Trafikalt grunnkurs er obligatorisk for alle som vil i gang med å ta lappen. I tillegg er det er viktig samfunnsansvar, i forhold til å lære opp og utdanne trygge personer, som skal ut i trafikken. På nettsiden til 7 Fjell Trafikkskole vil du få oversikt over kursdager og kan enkelt bestille kjøretime.

Litt praktisk info om 7 Fjell Trafikkskole:
Besøk/postadresse: Litleåsveien 41, 5132 Nyborg
Mail: 7fjelltrafikkskole@gmail.com

Tlf: 978 83 248

Comments

comments