Skip links

Arbeidsuke hos Loddefjord Fotball

Share

Alltid kjekt å kunne stille opp og gi kidsa litt arbeidserfaring. Denne uken er vi klare for en ny runde med arbeidsuke. Denne gangen er det 4 stykker, Emeli og Ingeborg fra Olsvik skole og Philip og Colin fra Kjøkkelvik skole. Alle spiller fotball i Loddefjord, så dette er en herlig gjeng vi kjenner godt fra før. 

Det blir selvfølgelig mange oppgaver rundt Loddefjord FFO, hvor alle sammen har gått tidligere, samt en god del andre oppgaver. Oppstart mandag 22. mai og alle kom til riktig tid, det å møte opp presist er en god og viktig egenskap. Først et lite morgenmøte, da ble det en liten diskusjon rundt forventninger, oppgaver som skal utføres utover uken og hva de skal jobbe med. Det blir litt forskjellige oppgaver på gjengen denne uka. Skrive artikler, planlegge treningsøkter, gjennomføring av treningsøkter, lære seg ting om trenerrollen og være bevist på egen væremåte. Sånn for å nevne noe.

Mandagen ble da en dag med planlegging og gjennomføring av treningsøkt, starte på diverse andre oppgaver, litt sånn ukesoppdrag. Planlegging av treningsøkten var meget bra, noe av det beste som er levert av en arbeidsukegjeng noen gang. Organisering og det med å ha en plan for å kunne gjennomføre en fotballtrening gir et veldig godt utgangspunkt for alle treninger. Gjennomføringen gikk også bra. Så en meget god start på det som kommer til å bli en herlig uke 🙂

Utover uken blir det enda flere treninger og fokus på trenerrollen. Hvordan kan man fordele seg på ulike øvelser, slik at man kan få gitt enda flere tilbakemeldinger og oppfølging av deltakere. Hvordan er kroppsspråk og tilstedeværelse. Så mye god trening i forhold til å innta en lederrolle.

På onsdag er det NM kamp, Loddefjord vs Åsane, da skal gjengen være med å hjelpe til og få et lite innblikk i hva som må gjøres i forbindelse med arrangement av kamper. Torsdag og fredag skal gjengen være med å handle inn mat og lage maten som skal serveres til deltakerne på Loddefjord FFO. Da må man nok en gang planlegge og sørge for at det blir kjøpt inn nok varer. I tillegg til at det skal planlegges, gjennomføres og evalueres enda flere treninger.

Gjengen er godt i gang og har gjort et veldig godt inntrykk så langt. Gøy at ungdommen vil heng med oss og ha arbeidspraksis her i Alvøen Idrettspark.

Comments

comments