Skip links

PETTER BAKKE TAR STEGET VIDERE FRA LODDEFJORD.

Share

Det blåser som regel nordavind i Alvøen. Selv om solen alltid skinner på oss i Loddefjord IL meldes det ofte om sludd, regn, sterke vindkast og kuldegrader. Uavhengig av det må noen stå på feltet. Noen må ta tak, noen må lære våre små håpefulle om livet, om offside, om høyt press og om lavt press.

Noen må være den som står der, den som tar dem imot, forsøker å se alle, forsøker å legge til rette for at alle skal dra hjem med et smil om munnen og en gryende tanke om å bli de beste versjonene av seg selv. Både på og utenfor banen.

Du har noen, noen som vår egen Petter som står der i kraft av å ville stå der for noen andres del enn han selv. Som reiser land og strand på bortekamper for å legge til rette og følge opp. Starter dagen med en kopp kaffe, følger opp med å droppe lunsj for å handle inn til FFO. Henter barn i hele bergen vest for å kjøre dem til FFO.

”Halla tjommies!” ”Halle Senioritas.” ”Halla badidos.”

Lyden bærer gjennom skogen, lyden bærer over hele parken og øynene til gutter og jenter i alle aldre lyser opp. Fotballonkelen er på jobb! Det kommer til å bli en bra dag i parken.

FFO økten er over, barna løper ned mot garderoben. Alle er med, alle har ryddet opp etter seg, alle har bidratt i dag. Alle er fornøyde fordi alle ønsker å gjøre han som bryr seg litt ekstra, fornøyd. Ingen av barna har nok reflektert over det, men de vet av instinkt at verdens beste fotballonkel Petter Bakke bryr seg litt ekstra. Da er det ikke vanskelig å gjøre som en får beskjed om.

«Skal du rydde rommet ditt når du kommer hjem da?»

«Lykke til i bursdag»

«Da nailer du sangen på skolen i morgen!»

«Du! Du vet det vi snakket om, det blir veeeeeeldig bra!»

Små drypp av oppmerksomhet som for små personer betyr så mye, som er så stort for våre små. Den kule mannen på FFO bryr seg. Verdens beste fotballonkel bryr seg om meg!

I over et 10år har du stampet rundt i parken vår. Fulgt opp flere generasjoner unge håpefulle. Stått i det meste og vært gjennom det meste. I kraft av å gi dem du har trent en fin hverdag, gode opplevelser og håp om å kunne bli gode. De samme gjengene som du nå har tungt for å forlate, tungt for å ikke kunne følge videre.

Vi som har vert med deg det siste året unner deg muligheten du nå har fått. Muligheten til å utvikle deg videre som trener og person i et nytt miljø. Vi syns det er trist at du drar, men gledes av steget du har valgt å ta for deg selv.

Du har lagt listen og vist oss hva som skal til for å gjøre dagen til små og store fotballspillere litt bedre.

Arven og forventningen du legger igjen er solid. Mest av alt er vi glad for at du fortsatt kommer til å traske rundt i parken vår litt til, også etter at du er ferdig som ansatt hos oss.

Vi ønsker deg alt godt og lykke til i Bjarg.

Vell blåst. Verdens beste Fotballonkel!

En mann å være glad i!

Kunne du tenke deg å ta over stafettpinnen fra Petter?

Da kan du lese litt om stillingen her: Loddefjord fotball søker Fotballkoordinator | FINN.no

Comments

comments