Skip links

Bli litt bedre kjent med: Henriette Instebø

Share

Bli litt bedre kjent med Henriette. What a lady! Dette er en artig jente ass. Hun er keeper og klin gæren, som jo keeper er. En sånn frisk jente og skravla går i ett. Så lurer du kanskje på, er det helt tilfeldig at vi kjører en presentasjon av denne dama, samtidig som det viser seg, at etter 40 år, så bekreftes det etter en DNA-test av Julio Iglesias, at han har en hemmelig kid. Kan denne kiden være frøken Instebø tenker du, hm….. Vi vil ikke spekulere noe videre i det 🙂

Uansett, om Julio Iglesias er pappaen eller ei, vi har nå tatt en liten preik med denne dama, Henriette «Iglesias» Instebø.

Henriette, du er jo veldig opptatt av å profilere deg selv og vil ha flere følgere på Instagram. Hvordan finner folk deg der?

På Instagram heter jeg noe så kreativt som «Instebo». Ikke spesielt spennende konto.

Favorittsangen din?
Favorittsangen min er Bohemian rhapsody av Queen. Hadde jeg kunne bragt en sanger tilbake fra de døde og gått på konsert, så måtte det blitt Freddie Mercury (Vokalist i Queen).

Du er jo en lun og jovial person, fortell litt om deg selv a, så er vi litt oppdatert liksom:
Jeg er 26 år gammel, fra Bergen.  Er utdannet sosionom og har sust litt rundt på forskjellige utdanninger på Vestlandet. Jobber som miljøterapeut i Bergen Kommune, trives godt med det. Liker ikke å stresse, og regner med at det meste ordner seg til slutt.

Hva liker du a, sånn opptatt av og interessert i liksom:
Er utrolig flink til å gjøre ingenting. Men når jeg ikke er opptatt med det, så er jeg veldig glad i å lese, høre på musikk, gå på turer, være med vennene osv. Ser veldig lite fotball, utenom de 90 minuttene jeg står bakerst på banen og roper til spillerne mine.  Jeg ser heller lokalfotball enn fotball på tv.

Det finnes jo mange plasser på en bane, hvorfor valgte du å bli kepper?
Jeg ble keeper fordi jeg syns alle andre var så dårlig i mål, og tenkte «det der kan jeg gjøre bedre selv». Pluss det at jeg ikke var smart nok til å være redd ballen, og vi hadde et håp om at jeg ble høyere enn 162cm.  Åja, liker ikke å løpe.

Hva er det kuleste du vet?
Det kuleste jeg vet, er meg selv.

Det mest undervurderte du vet om?
Stillhet.

Vi i bloggredaksjonen digger også Freddie, syns han er en helt rå type, så vi har funnet en sang vi syns passer bra til deg, hvor det bare er Freddie som kjører på 🙂

Comments

comments