Skip links

Oppsummering Fyllingsdalen vs Loddefjord

Share

Årets første treningskamp ble spilt en kald torsdags ettermiddag på Varden. Dagens motstandere er damene fra FKF. Disse damene har lagt helt i toppen av 2.divisjon de siste årene, så vi forberedte oss på en tøff kamp. Alle er giret for å knuse til de kommende 90 minuttene.

Vi spiller relativt jevnt mot Fyllingsdalen i første omgang. Til pause står det 1-0 til hjemmelaget. Målet kommer ved at Fyllingsdalen rapper ballen fra oss like ved 16 meteren. Vi gir de rett og slett det første målet. Sett bort ifra dette sier vi oss godt fornøyd med første omgang. Andre omgang starter bra, men etter hvert blir vi litt slitne og omgangen er preget av mye bytter. Selv om vi skaper lite denne omgangen så får vi likevel vårt eneste mål. Henrikke sitter ballen kontrollert ned i hjørnet på motsatt banehalvdel. Kampen ender 4-1  til Fyllingsdalen.

Alt i alt så hadde Fyllingsdalen store deler av spillet, men det er oppløftende å se den jobben vi legger ned. Forsvaret fungerte veldig godt sammen i dag. Framover sliter vi litt med å finne hverandre, men dette er første kamp vi spiller sammen så vi kan ikke forvente at alle brikkene faller på plass med engang. Vi er et ganske så nytt lag så dette er god trening for å lære å kjenne hverandre bedre som fotballspillere.

Ser man bort ifra resultatet så er vi ganske fornøyd med kampen, og vi ser fram til resten av oppkjøringen og den kommende sesongen!

Comments

comments