Skip links

Tipp resultatet på hjemmekamper sesongen 2019

Share

Tipp resultatet på Loddefjord fotball damer sine hjemmekamper og vinn kule premier fra Power Vestkanten.

Power vestkanten er en ny samarbeidspartner. Med for største gang i år og vi håper det blir et langt og fruktbart samarbeid. Vi i Loddefjord Fotball er veldig happy for å ha Power med på laget og vi er veldig fornøyd med det opplegget som vi har kommet frem til sammen. Dette kommer til å bli veldig bra og for din del, ja, så har du muligheten til å vinne skikkelig kule premier.

Til hver eneste hjemmekamp lager vi til en konkurranse hvor du kan være med på å tippe resultatet på damelaget sine hjemmekamper. Alt er meget enkelt, først så velger du antall mål du tror Loddefjord scorer, deretter hvor mange mål motstander laget scorer, deretter fyller du ut Mail adressen din og trykker på send.

Konkurransen legges ut et par dager før kampen spilles og det kan tippes frem til det nærmer seg kampstart. Etter at kampen er ferdig spilt, vil det da bli trukket ut en vinner av de personene som tippet riktig resultat. Deretter sender vi ut en Mail til alle som var med og presenter vinneren av konkurransen denne runden. I tillegg vil navn bli offentliggjort på våre sosiale medier.

Vinneren kan da stikke innom Power på Vestkanten og hente premien. Enklere blir det ikke.

Så henge med oss resten av sesongen da, vis frem dine ferdigheter og skills når det kommer til resultat tipping. Vi blir også veldig happy om du følger oss på sosiale medier 🙂

Comments

comments