Skip links

Loddefjord Damer 2019

Share

Ny sesong og nye muligheter. En meget solid sesong ble levert av Loddefjord damene sesongen 2018, det endte på øvre halvdel av tabellen. Ikke dårlig for et nyopprykket lag. Nå venter en ny sesong og det er en god del nytt, sånn siden sist. Så da passer det å oppsummere litt, sånn at vi kan presentere en oversikt til dere som følger med. Så ja, sjekk ut om Loddefjord damer, så er du også klar for 2019 sesongen. Det hadde vært meget supert om du hang med oss denne sesong 🙂 

Apparat

April er alltid en god måned, fordi da starter fotballsesongen igjen! I Loddefjord Damer har vi gjennomført første seriekamp, og fikk med oss 1 poeng. For de som følger oss, så har det skjedd en del endringer rundt laget i år. Etter at Petter Bakke og Ove Vindenes takket for seg etter to sesonger, var det behov for ny trener. Loddefjord fikk kjapt øynene opp for en meget dyktig og jordnær mann som muligens var interessert. Jan Ove Sæbø har trent Sandviken sitt B-lag i flere år. Med høy fotballkompetanse og et enormt engasjement var vi superfornøyd når han skrev under kontrakt med klubben, og vi kunne ønske velkommen til Loddefjord. Morten Sanne fortsetter som lagets lagleder, og Anniken «sosialminister» Schimmer Hoff bidrar på den sosiale fronten. Petter Bakke bidrar også med å fronte laget og klubben på sosiale medier. En ny inn i apparatet på et mer fast basis enn tidligere er keepetrener Johnny Nguyen. Han er keeper på A-lag Herrer til Loddefjord, og bidrar godt inn i klubben på keepersiden. En glede å ha han med på laget fremover!

Spillere

Vi er heldige som har en fin bukett med positive og aktive spillere. Det er ingen tvil om at Mia, Camilla O, Camilla K, Stephenie, Amanda, Kleppa, Emilie, Aimee, Henriette, Stine og Lene er spillere som er gull å ha signert i år også! I tillegg til ny trener har vi fått en rekke nye spillere. Nyårets største glede var når vår egenproduserte stjerne Lina Forthun vendte snuten hjem igjen etter tre sesonger i Fyllingsdalen. Fra samme klubb kom også den hardtarbeidende spilleren Juli Grønaas Kvamme fra. Lene Mjelde er tilbake etter langvarig skade, noe vi gleder oss over! Marie Yndestad Roksvåg kommer fra samarbeidslaget Mathopen/Vadmyra som trengte et utvidet treningstilbud, og løpsmaskinen Anahita F.Niezmand fra Bønes. Fra Sandviken sitt B-lag har vi også fått en del spillere, grunnet et manglende tilbud i deres klubb til jentene. Julianne Osa, Lisa Coldal, Kamilla Rasmussen, Maren Sunde Leirvåg, Vilde Øyri, Nora Helle, Juni Hordvik, Elida Knudsen og Tora Tjønn Larsen er alle spillere som nå skal spille for Loddefjord. Henrikke Pedersen er dratt i militæret, men vi gleder oss alt til hun er tilbake på banen for oss. På veien har vi dessverre mistet noen spillere grunnet motivasjon og tidsklemme. Vi ønsker disse spillerne lykke til videre, og har alltid åpne dører hvis de ønsker å komme tilbake.

Tilbud

I år stiller Loddefjord med to seniorlag, i teorien tre. A-lag Damer ligger i 3.divisjon, og vi har også startet et B-lag, 5.divisjon Damer. Vi har også Kvinner 7er, klubbens anerkjente lag som kaller seg Tufte.

Fokuset vårt i år er at vi skal ha kamptilbud til alle. Vi ønsker å ha et hospiteringstilbud til de yngre, dyktige jentene på J17, tilbud til de som ikke får full spilletid på A-lag og ikke minst et tilbud til spillere som tidligere har sluttet fordi treningsmengden har vært for stor. Det vil også være et sosialt tilbud, for fokus her vil være å ha det kjekt med fotball. 5.divisjon kvinner vil trene 1 gang i uken, om onsdagene. Her er alle som ønsker velkommen! Er du interessert? Ta kontakt med Birthe Andersen (986 75 428) som er trener for laget.

Vi gleder oss til en spennende og læringsfull sesong i 3.divisjon, og takker samtidig sponsorene våre for sitt bidrag. Sammen med dere blir drømmen vår om å gi ungdom og jenter et godt miljø og tilbud til virkelighet.

Comments

comments