Skip links

Sesongen 2020 i gang :)

Share

Så er det klart igjen for en ny sesong. Er lenge til serien starter, så det blir en god dose med treninger og noen treningskamper. Endelig tilbake i 2 divisjon, så nå er jo da jobben til trenere og spillere å være best mulig rustet til å kunne bite godt fra seg. Vi gleder oss og er veldig spente på å se hvordan dette kommer til å gå 🙂 Uansett, så håper vi på god utvikling og spennende fotballkamper. 


Det som jo er lurt, sånn hvis man har lyst til å vite litt hvordan livet er rundt damelaget, hva man trener på og andre ting, er jo å ta en preik med treneren. Det har vi selvfølgelig gjort, tatt en preik med Jan Ove Sæbø.

Hva kan du fortelle om oppstarten av en ny sesong så langt?
Vel, vi har kommet godt igang. Har treninger i Alvøen og en gang i uken i Vestlandshallen. Vi har fått 3 nysigneringer som vi er veldig fornøyde med og som forsterker oss. I tillegg har vi også med noen hospitanter fra egen klubb, som er med å trener. Treningene er gode, bra innsats og kvalitet. Vært litt fravær, men nå er trolig de fleste klare etter litt sykdom og skade. Det er en herlig gjeng og god stemning, noe som gjør at man gleder seg til å gå på trening. 

Tanker om treningskamper?
Det er klart at det blir kjekt å komme i gang igjen med litt kamper. Se om de tingene vi trener på fungerer i kamp. Vi ser på treningskampene som øving, storbanetrening, der vi øver på ulike moment. I tillegg, så er jo dette fine muligheter for spillere å vise seg frem. Vi varierer i motstand, men alle vi møter er i utgangspunktet rangert bedre enn oss, så en strålende mulighet å få god matching, mye læring og å utvikle oss. For vår del, så er utbyttet av å spille på stor bane veldig viktig.

Viktige grep for 2020 sesongen?
Vi er bevist på at vi i år må ha bedre kapasitet fysisk, øke balltempo og ha færre balltap i ugunstige situasjoner. Nå i startfasen så jobber vi med å bygge opp den fysiske form, da også med tanke på å unngå blant annet belastningsskader. Så vil vi øke intensiteten etterhvert.

Dine tanker om denne sesongen?
Sesongen blir nok prega av at vi er i utfordrer posisjon. Det er ikke mange som regner oss som en reell toppkandidat. Noe som passer og veldig bra. Det vi skal jobbe med er å holde fokus på det å bli bedre på neste økt. Så får fremtidige resultat bli som det blir.

Enormt fin gruppe som er flinke å bakke hverandre på og utenfor banen. Vi i apparatet rundt gleder oss til mange fine oppgjør og gode økter😁⚽

Da er det bare å takke Jan Ove Sæbø for preiken. Stå på videre jenter og trenere, vi heier på dere. Da gjenstår det vel egentlig bare å minne alle Loddefjord medlemmer på hvor de bør handle lørdag 25 januar, sjekk ut video under 🙂 

Comments

comments