Skip links

Oppstart Trenerlabben

Share

Så er vi endelig i gang, så gøy. Som vi alle vet og som super enkel forskning viser, livet er gøyere for oss som er glad i fotball. I den herlige fotballverden, så er det mange ting å dykke ned i, temaer som kan utforskes og ulike formasjoner som kan diskuteres. Desto mer man undersøker, desto mer vil man gjerne lære. Ikke nok med det, man finner ut av at det er mange ting man ikke kan. Samtidig som man hele tiden har lyst til å lære mer, utvikle seg og øke sin kompetanse.

Ofte så handler det jo også om hvordan man kan utvikle sitt eget lag, ikke bare i forhold til en del, men på mange ulike områder. Ting henger gjerne sammen. Er jo ikke alltid fotballtekniske ting, men kan gjerne være gruppe dynamikk, holdninger, verdier og å utdanne mennesker.

Onsdag 16 desember er en dag for historiebøkene. Da gjennomførte vi nemlig historiens første Trenerlabben samling. Et treffpunkt for ivrige trenere, som ønsker å samles for å diskutere fotball, tilegne seg mer kunnskap, søker etter inspirasjon og å treffe likesinnede fotballnerder. I et slikt fora er det ikke vanskelig å få praten til å flyte naturlig. Første møtet handlet litt om å bli bedre kjent og hva vi ønsker å utforske videre.

Denne første samlingen snakket vi litt løst og fast om diverse ulike fotball temaer, samt hva vi kan diskutere og jobbe med i perioden fremover. Samt at en bonus hadde jo vært om vi kunne utarbeidet noe som Loddefjord Fotball kunne hatt brukt for i sitt fremtidige arbeid på fotballbanen. Enten om det er for trenere eller for spillere. Fellesnevnere for deltakerne er at de er ivrige etter å øke sin kunnskap, et brennende ønske om å bidra og å løfte fotballen i Loddefjord. Med andre ord et meget godt utgangspunkt.

Vi har alle hatt stor glede av fotballen, og ønsker å være en del av det fortsatt. Derfor er det utrolig artig at det er en gjeng med mange forskjelligheter, men også likheter i forhold til fotballens verdier. Nemlig det å være er lag, samarbeide, gjøre hverandre bedre og å utfylle hverandre.

Vi i Loddefjord gleder oss stort til å følge denne gjengen fremover.

PS! Vi fotballnerder er også veldig glad i podcaster. Så da tenkte vi å anbefale en til deg. Sjekk ut denne og hør på denne episoden, her er det mye bra som trenere bør tenke igjennom 🙂

https://podcasts.apple.com/no/podcast/modern-soccer-coach-podcast/id1318510028?l=nb&i=1000503112541

Comments

comments