Skip links

Akademiet i desember og januar!

Share

Så har vi kommer oss litt inn i 2021 og straks klar for de første dagene og ukene på Mini Akademiet og Fotball Akademiet. Da er det jo på sin plass å oppsummere litt av aktivitetene som har vært i desember og løfte blikket og se på hva som skjer fremover.

Desember

I desember så var det i tradisjon tro klart for julecupen over hele linja. Alle ble delt inn på ulike lag og så ble det spilt en hele haug med kamper. Mye glede, litt knall og fall, utrolig mye bra spill og masse happy kids, med godt fotballhumør.

Januar

Erfaringsmessig så er det mye skiftende vær i perioden fremover og det er nokså kaldt. Kombinerer vi dette med nedbør i form av regn, så kan det bli litt ufyselig. Tøft å være fotballspiller 🤣🤣  Dette betyr at det må gjennomføres treninger med mye aktivitet. Slik at alle deltakerne er i mye bevegelse. Temaet for januar er sjef over ballen. Mye forskjellige type øvelser hvor hver enkelt deltaker jobber mye med hver sin fotball. Perfekt å jobbe med individuelle ferdigheter, mestringsfølelse, ball kontroll, ulike type ferdigheter og andre morsomme ting.

Ettersom det er kommet nye retningslinjer i forbindelse med covid-19, vil vi også ta hensyn til dette i forbindelse med øvelsene og opplegget vi legger opp til. Det innebærer øvelser med god avstand mellom hver enkelt deltaker og lite spillrelaterte øvelser.

Vi skal legge godt tilrette for gode treninger, mye læring, god veiledning, trygghet, trivsel, ha det gøy og masse utvikling. Gleder oss stort til all aktiviteten som vi skal ha i løpet av 2021. Hadde vært fantastisk om vi kunne ha beveget oss litt sånn tilbake til normale tider og vanlig fotballaktivitet.

Fotballakademiet starter mandag 4 januar

Mini Akademiet starter tirsdag 5 januar

Comments

comments