Skip links

Trenertreff 12 januar

Share

Da er vi i gang med ny sesong, gjennomføre treninger for å skape læring og utvikling, ta nye steg, utvikle spillere og laget. En lang periode med treninger venter, gjøre laget klar til sesongen og kanskje noen cuper underveis. Dessverre så kan vi ikke kjøre på helt for fult, som vi gjerne skulle ønsket. Må ta hensyn til dette med avstand, men for å se positivt på det, så kan vi da trene på mange andre ting.

Således passer det perfekt å starte den nye fotballsesong med trenertreff for trenere i barnefotballen. Første samling ble gjennomført 12 januar og planen for nye trenersamlinger frem til seriestart er satt. Samlingen ble ledet av trenerveileder Gisle Andersen og Sportslig leder Petter Bakke.

Innledningsvis ble det diskutert litt hvordan status er i de ulike gruppene, hvordan det går, om det er noe man trenger hjelp til, noe man savner, samt andre ting rundt det å være trener i Loddefjord. Deretter en god del om trenerrollen, hvordan gjennomføre trening med god læring og legge tilrette for god utvikling. Avslutningsvis handlet det litt om hva vi kan trene på i dag, for å ha et godt utgangspunkt i fremtiden, samt hvordan må treningen da gjennomføres og hva krever det av trenerne.

2 timer gikk fort og vi kom kjapt til veis ende, litt annerledes gjennomføring en planlagt, da også trenersamlingen måtte gjennomføres med gode avstander. Planen var å samle trenerene i grupper og på tvers av de lagene man trener. Med bakgrunn i at de kan bli bedre kjent, diskutere ulike problemstillinger (som man gjerne har i lag og på forskjellige aldersgrupper) og da dele av erfaringer som man gjerne har opparbeider seg. Vi håper det kan bli annerledes neste gang.

Uansett, kjekt å se så mange trener samlet. En strålende start, som vi håper at vi kan bygge videre på .

Comments

comments