Skip links

Trenertreff i Loddefjord

Share

Trenere trenger å trene litt de også. Det kan gjøre på mange ulike måter. En ting er å få litt påfyll, diskutere, få innspill og samles med andre trenere. Viktig at trenere i en klubb spiller på lag, kjenner hverandre, samarbeider og tenker helhet. Ved å ha litt samlingspunkter for trenere bygger man også felleskap, identitet og legger tilrette for å bygge klubb.

Sportslig leder (Petter Bakke) og trenerveileder (Gisle Andersen) vil i perioden fremover gjennomføre trenertreff. Til å begynne med så vil dette gjelde for trenere i barnefotballen. Først handler det om å bli litt kjent, deretter er det naturlig å tenke at det blir diskutert trenerrollen, treningsinnhold, spillprinsipper, systemer, foreldre rollen og kampledelse. I tillegg vil trenere ha muligheter til å påvirke utvikling av hvordan disse treneretreffene skal være. En viktig del for klubben er å tenke utvikling og i dette bildet så er alle trenere og frivillige viktige brikker og ressurser.

Gisle og Petter har satt opp følgende datoer:

  • Tirsdag 12 januar
  • Tirsdag 9 februar
  • Tirsdag 9 mars
  • Tirsdag 13 april

Alle trenertreffene starter kl 18.00 og er som nevnt for den gruppen som ligger innunder definisjonen barnefotball. Det kan bli justeringer i forhold til dagens situasjon, kapasitet i forhold til lokaler og muligens i forhold til fordelingen på 5’er, 7’er og 9’er fotball.

Gisle og Petter gleder seg stort til å komme i gang. Dersom det er noen trenere i Loddefjord som har noen kommentarer eller spørsmål er er det bare å ta kontakt med de nevnte personene som er involvert.

Comments

comments