Skip links

25% på klubbkolleksjon

Share

Covid-19 gir oss alle store og små utfordringer, det blir da selvfølgelig umulig for Torshov Sport å ha handledager ute i klubb. Så derfor kjører vår gode samarbeidspartner på utstyrsfronten handledager hjemme hos alle Loddefjord medlemmer, selvfølgelig med en liten vri. Det blir nå mange gode tilbud på nettet t.o.m 30 april. 

Treningstøy av ypperste kvalitet, tekniske løsninger og komfort er gjennomgående for klubbens kolleksjon. Elegant og stilfullt design som man digger å bruke på trening. Alt ligger til rett for maks ytelse og gode prestasjoner med Nikes innovative treningstøy. Viste du at Nike sine produkter er bærekraftige? Det kan du lese mer om her: link

Loddefjord Fotballs offisielle klubbkolleksjon vil i all hovedsak være klær fra Academy 21-serie. Vår utstyrsleverandør har utviklet denne serien for å gi alle involverte i klubben nødvendig utstyr til en fornuftig pris. Academy 21 består derfor av kvalitetsprodukter som er spesialdesignet for å takle klubbhverdagen. Gode tekniske løsninger kombinert med slitesterke materialer. Dette for å kunne tilby produkter som fungerer optimalt til trening, kamp og fritid. 

Bestill på nett eller besøk Torshov Sport i Strandgaten 198 i Bergen sentrum. Oversikt over hele kolleksjonen finner du her:

LINK: TILBUD: Få 25% på Loddefjord – kolleksjonen!

I klubbkolleksjonen til Loddefjord, så er det jo Nike produkter som gjelder. Men vår rause samarbeidspartner klinker til med mer. Som er til stor fordel for alle Loddefjord medlemmer. Ved kjøp av andre produkter så bruker medlemmene rabatt kode som står under (medlemmene vil også få samme rabatt ved besøk i klubb butikken i Strandgaten 198).

 

Se utvalget her: https://www.torshovsport.no/fotball

 

Comments

comments